Tips til kalender: Mødeoversigter, menu og gratulationer

Kalenderopslag kan være så meget. Du kan vælge forskellige kalendervisninger og derudover kan du tilpasse disse til dit brug. Herunder finder du nogle tips til, hvad du kan bruge kalenderopslaget til. 

  • Mødelokalekalender: Indhent flere mødelokalekalendere i samme opslag og du får oversigt over, hvad der sker i løbet af dagen eller ugen. Hvis du vælger 'udskift sted med etiket for kalender' markeres alle begivenheder fra en kalender med at hendelsen f.eks. sker i mødelokalet kalenderen hører til.
  • Menu i kantinen: Lav en kalender, hvor du skriver det der serveres i kantinen og vælg at sted og tidpunkt skal skjules, så får du en fin oversigt over, hvad der serveres i dag eller de næste dage. Hvis serveringen varer til f.eks. kl. 15, så kan du tilføje tidspunkt i kalenderen og så vil dagens menu blive skjult når serveringen er færdig.
  • Gratulationer: Muligheden "skjul opslaget når kalendere er tomme" gør at du kan have kalenderopslag, som kun vises de dage der er noget at vise. Registrerer du fødselsdage i en kalender og vælger, at de skal gentages årligt, så får du en flot funktion, som er enkel at administrere.