PinToMind-licens til hotelværelser 🏨

Vis PinToMind som kanal på hotel-tv

Har du en infoskærm på hotellet? Med vores tillægspakke HOSPITALITY kan du vise PinToMind som en kanal på hotel-tv, sådan at gæsterne også kan se infoskærmen på hotelværelset.

💡 På hotel-tv kan du vise al information som gæsterne har brug for. Fra åbningstider for receptionen, morgenmad og fitness til menuen i restauranten og baren og info om hotellets faciliteter og omgivelser. Synliggør gode tilbud, arrangementer, sikkerhedsinformationer, wifi og adgangskode, og meget mere. Når informationen ændres, opdaterer du den hurtigt og enkelt på alle hotelværelser med nogle få klik. 🙌

Hotel-tv er en tillægspakke

Visning på hotel-tv er en tillægspakke til et ordinært PinToMind-abonnement. Vælg din type tillægspakke baseret på, hvor mange hotelværelser I har. Du finder mere info og priser her.

Tag kontakt til os, hvis du vil bestille tillægspakken for hotel-tv til din PinToMind-konto. 

Opret en ny skærm, som vises på hotelværelser

Hotel-tv skal defineres som en egen skærm i vores system. Når du publicerer indhold vælger du, hvad som skal vises der. Husk derfor at sætte en skærm af til hotel-tv.

Du opretter nemt en ny skærm på din konto, under "Menu" - "Skærme"

Hotel-tv skal være signalsplitter

Systemet for hotel-tv må kun have én tilkobling til vores system, og videresende dette til hotel-tv'erne-. Samme indhold vises på alle tv-skærme.

Se også egen supportartikel om mulighed for at bruge signalsplitter, på op til 3 skærme, her.

Skal vise vandmærke

Vandmærket som viser "PinToMind" skal være synligt på kanalen, som sendes til hotel-tv.

Udstyr

For at kunne benytte sig af denne licens kræves der en Set-Back-Box (f.eks. Ugoos-, Chrome-, eller Windows-enhed) som sættes op sammen med lokationens/hotellets eget distributionssystem/signalsystem. 


Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com!