Installation på Chrome-enheder - med Chrome-opgradering (tidl. licens)

💡 Dette er en vejledning for opsætning og brug af udstyr til pintomind.com. Selv om vi har en vejledning er det ikke en anbefaling. Du finder til enhver tid information om udstyr vi anbefaler, på vores hjemmeside.

Denne vejledning er til dig som bruger nyere Chrome-enheder som kræver Chrome-opgradering (tidl. kaldt Chrome-licens), og som ønsker automatisk opstart af pintomind.com når enheden tænder, og daglig genstart af enheden.


BEMÆRK: Det er ikke muligt at bestille en ny Chrome-opgradering i PinToMind 3, kun i PinToMind Classic. Hvis du bruger PinToMind 3 og har brug for Chrome-opgradering, henviser vi dig til at bruge din egen Chrome Device Management.


Du finder også en vejledning for ældre enheder som ikke kræver opgradering her.

Start Chrome-enheden, meld ind i Chrome Device Management & start skjermvisning

 1. Pak ud og tilslut Chrome-enheden til strøm og skærmens HDMI-indgang.
 2. Tilslut mus og tastatur til Chrome-enheden.
 3. Hvis Chrome-enheden har været logget ind tidligere skal den gendannes til fabriksindstillinger før du går videre. Se vejledning for at gendanne Chrome-enheder på Googles hjemmesider.
 4. Vælg sprog, tastatur og trådløst netværk. Obs! Log ikke ind på Chrome-enheden!
 5. Trykk CTRL + ALT + E for å gå til side for å melde enheten inn i Chrome Device Management.


  Du skal logge ind på app.pintomind.com og bestille Chrome-opgradering for at få de oplysninger du har brug for i de næste punkter. BEMÆRK: Kun tilgængelig i PinToMind Classic.

 6. Log ind med brugernavnet og adgangskoden du får opgivet på loginsiden på din PinToMind-konto.
 7. Opgiv Ressourceidentifikator  - se oplysninger i listen over bestilte upgrades på loginsidenObs! Skal udfyldes, selv om der står "Valgfrit" på skærmen. Hver Chrome-opgradering må kun bruges på én enhed. 

  💡 Tip: Markér Chrome-enheden fysisk med Ressourceindikator, så du nemt kan finde frem til hvilken enhed, der bruger hver opgradering.

 8. PinToMind Player-app-en startes. På skærmen vises en kode. 
 9. På en anden pc eller mobil: Log ind på app.pintomind.com/connect,og angiv koden, der vises på skærmen, for at koble enheden til din konto. 
 10. Vælg hvilken skærm som skal vises på denne under "VÆLG EN SKÆRM". Du kan når som helst ændre hvilken skærm som vises på denne enhed. Se info her.
 11. Skærmen du valgte starter nu visning på din enhed.

Thats it! PinToMind Player er nu installeret, og skærmen er klar til brug. Test gerne og sluk og tænd for at se, at den starter automatisk som den skal.

Genveje i PinToMind Player på Chrome-enhed

Når visningen er startet kan du bruge disse genveje:

 • CTRL + SHIFT + 5  henter nyeste version af indholdet i visningen.
 • CTRL + SHIFT + 9  genstarter Chrome-enheden.

Afslut Chrome-opgradering

Hvis du senere ønsker at afslutte, trykker du "Afslut Chrome-opgradering" i listen over upgrades som er købt. Vi vil så afslutte chrome-opgraderingen og melde enheden ud af vores Chrome device management. Enheden vil efter genstart standse visningen af infoskærmen og du kan slette indholdet på enheden for at kunne bruge den til andre formål. Indbetalte beløb refunderes ikke hvis chrome-opgraderingen afsluttes.

Brug eget Chrome Device Management

Chrome Device Management er et netbaseret værktøj hos Google for at administrere og overvåge Chromeenheder. På Googles hjemmesider finder du vejledning og mere information om Chrome Device Management.

Hvis du allerede har, eller ønsker at sætte dit eget Chrome Device Management op og bruge på infoskærme er det fuldt ud muligt. I så fald kan du selv sætte regler op for chromeenhederne på administrationssiderne, og tilføje vores PWA-app via en webadresse. Vælg "Tilføj via URL" og brug " https://app.pintomind.com/live/".

Priser og mere information om køb af Chrome-opgraderinger får du hos en af Googles forhandlere af Chrome-opgraderinger.

Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com!