Smart-TV er ikke så smart 😒

Generelt anbefaler vi ikke smart-tv til vores løsning. Prøv gerne et hvis du allerede har et, men vi anbefaler ikke at vælge dette ved nyindkøb.

Udviklingen af smart-tv-modeller går hurtigt, og der kan findes modeller som fungerer godt ved køb, men som ikke bliver opdateret til at følge nye webstandarder som kommer senere. Hvis du vælger at bruge smart-tv bør du derfor tage højde for, at det kan blive nødvendigt at tilkoble f.eks. en Ugoos-enhed, Chromebox, e.l., senere.

Udfordringer med smart-tv'er kan være:

  • Browseren er på en del modeller ikke mulig at åbne i fuld skærm. Adresselinjen bliver synlig når infoskærmen kører.
  • Softwaren i tv'et bliver ikke opdateret. For at vise infoskærm-indholdet er vi afhængig af opdateret version af bl.a. Javascript. Hvid dette ikke er opdateret kan man f.eks. opleve, at enkelte opslagstyper ikke bliver vist.
  • Nogle smart-tv'er har indbygget sleep-funktion som gør, at de slukker automatisk efter et givet antal timer uden brugeraktivitet.
  • Mange skærme er ikke lavet til at stå tændt hele dage, noget som gør at bruge dem som infoskærm kan føre til nedsat levetid på skærmen, og være en potentiel brandfare. Vi anbefaler skærme lavet til drift i 16 eller 24 timer pr. døgn, og med mulighed for auto on/off.

På grund af det enorme udbud af forskellige modeller af smart-tv'er har vi desværre ikke mulighed for at fejlsøge og tilpasse til disse. Hvis du oplever problemer vil vi anbefale at tilkoble f.eks. en Ugoos-enhed, Chromebox el.l., eller skifte til en skærm vi anbefaler til brug med vores løsning.

Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com.