Introduktion i brug af Android

🤖Ved brug af appen PinToMind Player til Android kan du vise indhold på udvalgt udstyr som kører Android 8.0 eller nyere. 
⚙️Vi tester udstyr løbende, og udstyr vi kan anbefale vil efterhånden blive tilføjet til vores liste over anbefalet udstyr
☝️Der findes rigtig mange enheder som kører Android, og det er ikke muligt for os at have den fulde oversigt, men vi giver gerne nogle råd på vejen.

Køber du nyt udstyr er det en stor fordel, hvis enheden understøtter følgende:  

Enheder til brug på eksisterende skærm

På markedet i dag findes der mange Android-enheder for forbrugermarkedet som kan bruges. Udfordringen med disse er, at de mangler understøttelse af et eller flere af overnævnte punkter og enkelte har dårlig ydelse. Det positive er, at de er rimelige i indkøb og har et enkelt brugergrænseflade for opsætning og brug. 
Eksempler på denne type enheder er; Google Chrome Cast TV (2020), Xiaomi Mi Box S (2019), Nvidia Shield TV (2019), Nvidia Shield TV PRO (2019) mfl.

💡 Ønsker du at prøve en sådan enhed er det muligt at køre en "manuel tidsstyring" ved brug af et tidsstyret prop evt. i kombination med en "smart house-løsning". 

Tag gerne kontakt til os hvis du har ideer eller indspil angående udstyr vi bør se nærmere på.