Samsung med SSSP - vores anbefalede skærm

💡Samsung har indbygget støtte for visning af infoskærm på mange af sine skærme. Vi har rigtig god erfaring med hvordan vores løsning fungerer på disse skærme. Platformen kaldes SSSP, forkortelse for Samsung Smart Signage Platform.


Vi har selv SSSP-skærme, og kører kontinuerlige tests på dem.


Hvis du skal købe en ny skærm, anbefaler vi at købe en af disse skærme, som har alt du skal bruge indbygget i skærmen!  Følg en enkel opstartsguide, så er du i gang. De er enkle at bruge, og fungerer godt over tid.  🖥💫😉 

Oppstartsguide for forskellige generationer af SSSP

Nyeste øverst

Ældre modeller*

*Forlæng levetiden på ældre Samsung-skærme med set-back-box

Skærme med SSSP1, SSSP2, SSSP3, SSSP4 og SSSP5 er ældre modeller, som Samsung desværre ikke længere opdaterer. Dette gør, at skærmen ikke længere er kompatibel med de nyeste webstandarder og betyder, at flere opslagstyper og funktioner i PinToMind 3 ikke vil fungere.


Hvis skærmen er for god til at udskifte, kan du forlænge dens levetid med en såkaldt set back box (SBB). En overkommelig og god løsning er at købe en Ugoos. Alternativt er der også Samsungs egen SBB, men den virker på et begrænset udvalg af skærme.


Uanset om du overvejer en SBB, eller om det er tid for at udskifte den fysiske skærm, så finder du info om udstyr vi anbefaler her.

Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com!