YouTube 🎥

Vis dine videoklip på infoskærmen

YouTube er verdens største webside for uploading, visning og deling af videoklip. Vis dine videoklip på infoskærme ved at sætte YouTube-videoens link ind der du vil vise den i et nyt opslag.

Sådan opretter du et YouTube-opslag

  1. Gå til YouTube.com. Søg efter dit videoklip og kopier videoens link.
  2. Gå til "Nyt opslag", vælg "YouTube" i menuen og indsæt videoens link i feltet "Adresse/URL til video"
  3. Vælg om du vil vise med lyd og undertekster og om videoklippet skal vises i hovedopslag eller i fuld skærm.

Hvilke YouTube-videoer kan vises?

  • Du skal have rettigheder til at vise det videoklip du ønsker at vise. På YouTubes supportsider kan du læse mere om ophavsret på YouTube. Det er mest sikkert at vise videoer som du selv har lavet og uploadet til YouTube eller som du har fået godkendelse til at vise.
  • Videoklippet skal være 'offentligt' eller 'skjult'. Du kan ikke vise videoer, som er 'private'. Læs mere om at ændre privatlivsindstillingerne på YouTubes supportsider.
  • Det er ikke muligt at vise kanaler eller livestreaming. Videoklippet bør være under 10 minutter og skal have sit eget link.
  • Hvis du ikke ønsker, at videoen skal være søgbar for andre, kan du sætte "privatlivsindstillingerne" til 'skjult' når du uploader videoen.

Kan jeg vise på alle typer skærme?

YouTube-opslag kræver meget af de fysiske skærme de vises på. Det kan se godt ud når du forhåndsviser på egen pc, men ikke på den fysiske skærm. Du bør derfor tjekke, hvilke slags fysiske skærme du bruger og teste at YouTube-opslag vises tilfredsstillende. Her har vi skrevet om vores råd og erfaringer når det gælder udstyr, som passer bedst til visning af YouTube-opslaget på infoskærmene.

Generelle og vigtige råd for at visningen skal blive god er at browser og skærmens software er opdateret samt, at skærmen er koblet til et godt netværk. Det bedste vil være kablet netværk, men godt trådløst netværk fungererer også.

Længde, format på video og antal video-opslag på skærmen vil også have indvirkning på kvaliteten af visningen. At vise video over tid giver ofte udfordringer knyttet til intern hukommelse og systemets ydelse. Ved visning af video anbefaler vi daglig genstart af hardware.

Download og buffering

Visning af YouTube-opslag kræver, at man hele tiden har en god netværksforbindelse. Hvis man har dårlig eller ingen forbindelse kan videoen blive stående og buffe og prøve at downloade. Vi har indlagt en timeout så, hvis ikke videoen er gået igang inden 5 sekunder vil skærmen automatisk gå til næste opslag.

Man kan opleve lidt buffering de første runder, men det bliver ofte bedre og bedre over tid. Derfor kan det være godt at være lidt tålmodig de første runder.

Samsungskærm? Test vores eget video-opslag!

Bruger du en Samsungskærm med SSSP4 eller højere, anbefaler vi at du, som alternativ til YouTube, tester vores video-opslag, hvor du uploader alle videoerne direkte. 

Tekniske begrænsninger på Samsungskærme

På grund af tekniske begrænsninger på nogle Samsungskærme kan YouTube-opslag og Video-opslag ikke altid bruges samtidig. 

Relaterede videoer efter endt afspilning af YouTube-videoen

Information om relaterede videoer vises efter endt afspilning af YouTube-videoen. Dette er en YouTube-udvidelse, som ikke kan fravælges. Hvis du vil undgå dette, anbefaler vi, at du uploader en videofil direkte til PinToMind i stedet. Du finder mere information her.

Ingen lyd på video fra YouTube?

  • Tjek at lyden er tændt på den fysiske skærm du viser indholdet på.
  • 'Markér for lyd når du opretter eller redigerer video-opslaget.

YouTube på Chrome

Chrome OS MED Chrome-oppgradering:

Video-opslag og YouTube-opslag vises med og uden lyd på enheder med Chrome OS med Chrome-opgradering.

Chrome OS UDEN Chrome-opgradering:

Hvis opslaget har slukket for lyden vil videoen afspilles uden lyd. Hvis opslaget har tændt for lyden vil videoen slet ikke blive afspillet. Her kan du teste og slukke for lyden for at kunne vise YouTube uden lyd.

Chrome-browser uden Chrome OS og kiosk-mode:

Hvis man prøver at afspille video i en Chrome-browser uden Chrome OS og kiosk-mode er det muligt at ændre tilladelsen for afspilning manuelt. 
Åben chrome://settings/content/sound i browseren og indsæt adressen, app.pintomind.com, som du ønsker skal kunne afspille lyd fra videoer automatisk, under "Tillad". 

Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com!