Beskyt dit indhold - skærmkode, adgangskode og ip-blokering 🔐

PinToMind Player-app og en ny, mere sikker skærmvisning

Med vores sikre måde at starte skærmvisning på, behøver du ikke at tilføje en adgangskode på skærmen. Kun dem med administratoradgang til din konto kan starte visningen.

Når du har installeret PinToMind Player-appen på din enhed, eller starter visningen i en browser, vises en unik kode på skærmen. Du indtaster denne kode på din PinToMind-konto for at forbinde den fysiske enhed til din konto.

IP-blokering

Du kan indstille, at kun enheder med bestemte IP-adresser skal kunne åbne indhold på skærmen. Hvis du forsøger at åbne skærmadressen på enheder med andre ip-adresser vil indholdet på skærmen ikke vises.

Du finder mulighed for at registrere dette under sikkerhedsfanen for skærmen. Her finder du også listen over ip-adresser skærmen har været åben på og en mulighed for at godkende ip-adresser som skærmen har været åben på.

Hold skærmadressen hemmelig

Skærmadressen (hvilket er den originale måde at starte skærmvisning på. Vi anbefaler at bruge denne) består af en kode, som i sig selv giver beskyttelse mod tilfældig visning. Adressen skal ikke spredes eller bruges andre steder end hos PinToMind. 

Hvis du har mistanke om, at koden er blevet kendt eller åbnes af uvedkommende kan du generere en ny kode for skærmen. Dette gør du ved at vælge "Skærme" i menuen, vælge "Indstillinger" og fanen "Sikkerhed". Øverst på denne side er der en knap til at gemme en ny skærmkode.

Adgangskode

Under sikkerhedsfanen for skærm (se herover) er der mulighed for at tilføje en adgangskode, som skal indtastes, hver gang skærmen åbnes. Når du åbner skærmadressen skal du indtaste adgangskoden for at skærmen skal starte visningen. 

En ulempe med adgangskode er, at dette ikke lader sig kombinere med automatisk opstart og fuld skærm.

Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com!