Administrere brugere 👩🏻‍💻👨🏻‍💻

Tilføje brugere

Du finder brugeradministration ved at vælge "Brugere" i menuen oppe til venstre. Brugere tilføjes ved at udfylde navn og e-mailadresse. Der sendes en e-mail med invitation til brugeren når du gemmer.

Tilpasse rettigheder

Efter du har inviteret en bruger, kan du vælge om brugeren skal være administrator (fuld adgang) eller om brugeren skal have begrænset adgang. 

Vælger du begrænset adgang kan du vælge, hvilke skærme brugeren skal kunne publicere til, og om brugeren skal kunne redigere alle opslag eller bare sine egne.

Rækkefølge og bestemme kontaktperson

Til venstre for navnet på brugeren finder du et felt med seks prikker, som du kan tage fat i for at sortere rækkefølgen på brugerne i listen. 

Brugeren som ligger øverst på listen er kontaktperson for kontoen, og vil modtage e-mails vedrørende kontoen. Denne bruger skal have administratoradgang til kontoen.

Bruger med begrænset adgang

En bruger med begrænset adgang på kontoen har ikke mulighed for at se alle menuvalg. Denne kan ikke ændre kontotype, kan ikke se andre brugere eller invitere nye brugere.  
En bruger med begrænset adgang kan kun se de skærme som den har adgang til.

  • Kan administrere egne opslag: Kan kun administrere egne opslag på valgte skærme. Alle andre opslag er låste (kan vises, men ikke redigeres). Se info om at ændre ejer af opslag her.
  • Kan administrere alles opslag: Kan se og administrere alle opslag på kontoen. 

Samme bruger på flere kontoer

En bruger kan være medlem af flere kontoer. Brugeren vil ved log ind få valg om hvilken konto der ønskes at administrere. Når brugeren er logget ind kan der skiftes konto ved at klikke på PinToMind-logoet øverst på siden, eller han kan vælge konto under "Menu" oppe til venstre.

Fjerne brugere

Hvis en bruger af en eller anden grund ikke længere er relevant på kontoen, anbefaler vi at fjerne denne. Den gamle bruger kan blive fjernet ved at klikke på "fjern" til højre for navnet på brugeren. Man skal have administrator-adgang for at kunne gøre dette.

Vælg tidszone for bruger

Ved at vælge tidszone for bruger under menuvalget " Brugere" eller "Mig" vil administrationssiderne vises med lokal tid for brugeren. Ved oprettelse af tidsstyring vil denne foreslås til brugerens tidszone.

Se en kort video om, hvordan man administrerer brugere

Spørgsmål? Tag kontakt til os på support@pintomind.com